Apparaten en accessoires
Scandinavische hamburger
Voorbereiding. 35min
Totaal 4u. 10min
8 stuks
Ingrediënten
Het Viking hamburger broodje
-
zwart sesamzaad100 g
-
bloem en iets meer om te bewerken220 g
-
water100 g
-
verse gist10 g
-
melk50 g
-
suiker15 g
-
ei1
-
diepgevroren inktvisinkt1 tl
-
boter40 g
-
zout1 snuifje
-
70 g sesamzaadhavervlokken70 g
Afwerking
-
room, 35% vet100 g
-
roomkaas type Philadelphia100 g
-
citroensap30 g
-
verse bieslook fijngehakt2 el
-
zout naar eigen smaak2 snuifjes
-
Szechuan peperkorrels naar eigen smaak2 snuifjes
-
verse dille alleen de blaadjes3 takjes
-
verse bladpeterselie alleen de blaadjes3 takjes
-
verse basilicum alleen de blaadjes1 takje
-
verse koriander alleen de blaadjes1 takje
-
rucola10 g
-
olijfolie15 g
-
gerookte zalm doormidden gesneden4 sneetjes
-
gerookte schelvis doormidden gesneden4 sneetjes
-
gerookte tonijn doormidden gesneden4 sneetjes
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 8 stuks
Eiwitten
114 g
Calorieën
13012 kJ /
3113 kcal
Vetten
189 g
Koolhydraten
239 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Black Collection
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Cider-Kipstoofpot
Geen beoordelingen
Geroosterde Kalkoen met Romige Pancetta, Citroen en Kruidenvulling
Geen beoordelingen
Volkoren Taco's met Pulled Pork in Biersaus
Geen beoordelingen
Batch Cooking | Beluga linzensalade met frambozendressing en tofu & stracciatella yoghurt
Geen beoordelingen
IJskroon van meringue en frambozen
4u. 10min
Op Afrikaanse wijze gegrilde vis met rijst en tomatensalade
45min
Bijentaart met glazuur
1u. 25min
Glutenvrije broodjes zonder granen
1u. 20min
Stoofpotje van zwarte-ogenbonen met hele pijlinktvis
5u. 15min
Sardinepakketjes met sperziebonensalade
Geen beoordelingen
Zoet Marokkaans gebak (Briouettes)
35min
Keftedes (gehaktballen)
2u. 30min